#Llegimfalles pel territori valencià

#Llegimfalles pel territori valencià

  • Ara, #llegimfalles s’amplia, per aconseguir un major abast, a tot el territori valencià

La campanya #llegimfalles s’obri a tota la geografia valenciana. Durant les festes falleres, busquem escenes i ninots relacionats amb el llibre i la lectura. Amb aquest objectiu, animem la ciutadania a fotografiar-los i publicar-los a les xarxes, amb l’etiqueta #llegimfalles. De manera participativa, farem un recull d’imatges i entrades de les falles que tracten la literatura o el llibre, des d’algun punt de vista, en qualsevol ciutat o poble valencians. Ninots, llibres, activitats, autors i autores… tot allò que penseu que ens anima a llegir també en la festa.

Trobeu-los, etiqueteu @FundacioFULL o utilitzeu l’etiqueta #Llegimfalles, tot i indicant la falla i la població. I, sobretot, ajudeu-nos a compartir la iniciativa.

Les imatges que compartiu, a Facebook, Twitter i Instagram, les podeu anar resseguint al web llegimfalles.com, així com les notícies i imatges relacionades amb la iniciativa, un web que anirà oferint noves seccions en les properes etapes del projecte.

#Llegimfalles s’inclou dins de les activitats del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura contemplades dins del conveni de conveni de col·laboració entre FULL i la Generalitat Valenciana. A més, la present edició dóna continuïtat a les accions que FULL desenvolupa amb la Delegació de Cultura Festiva de l’Ajuntament de Valencià per a difondre el llibre i la lectura durant les festes, relacionant les falles amb els llibres i la lectura, especialment en valencià.