Dimecres llegirem i tuitejarem #elxicotetprincep18

Dimecres llegirem i tuitejarem #elxicotetprincep18

  • La tuitejada gira al voltant de la lectura d’El xicotet príncep i tindrà lloc d’11 a 13h. Cal utilitzar les etiquetes #elxicotetprincep18 i #llegimfalles

Dimecres 14 de març, d’11 a 13h, tindrà lloc una tuitejada al voltant de la lectura d’El xicotet príncep, aprofitant que és el tema central de la falla infantil de l’Ajuntament de València. Per a participar cal utilitzar, des del vostre compte de Twitter, les etiquetes #elxicotetprincep18 i #llegimfalles.

Per segon any consecutiu, la falla infantil de l’Ajuntament de València tornarà a estar relacionada amb els llibres i dedicarà el monument a El petit príncep, la coneguda obra de l’escriptor francès Antoine de Saint-Exupéry, de què enguany es commemora el 75 aniversari de la seu publicació.

El projecte és obra de Miguel Hache, i va ser seleccionat per unanimitat per un jurat que comptava amb la presència de FULL.

Miguel Hernández Agüelo (València, 1984) ha estudiat el grau de Belles arts en la Universitat Politècnica de València, la Universitat de Barcelona i la UNAM de Mèxic i va guanyar el 5é premi de la Secció Especial tant 2017 com 2016, quan a més va obtenir per part del Cercle de Belles Arts el premi per la millor falla infantil i el ninot indultat. Reyes Pe col·labora en el vestuari d’aquest projecte.

#Llegimfalles s’inclou dins de les activitats del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura contemplades dins del conveni de conveni de col·laboració entre FULL i la Generalitat Valenciana.  A més, la present edició dóna continuïtat a les accions que FULL desenvolupa amb la Delegació de Cultura Festiva de l’Ajuntament de Valencià, en col·laboració amb Las Naves Centre d’Innovació, per a difondre el llibre i la lectura durant les festes, relacionant les falles amb els llibres i la lectura, especialment en valencià.